Trouwbeleving on Tour Rotterdam

Datum:

14 januari 2018

Zuid-Holland

Entree:

15

Adres:

Straatweg

99

3054 AB

Rotterdam

Blokeer 14 januari in je agenda want er komt weer een Trouwbeleving on Tour in Rotterdam. Een trouwbeurs maar dan veel leuker! We willen jullie een nog beter beeld geven van alles wat mogelijk is voor de grote dag. Dit doen we door op drie locaties drie verschillende settings te creëren samen met de leukste bedrijven uit de regio. In de regio Rotterdam hebben we drie prachtige en verschillende locaties gevonden voor de perfecte beleving. Bij elke locatie staat een van deze settings centraal: ceremonie, diner en feestavond.

We hebben plek voor 60 bruidsparen in totaal. De bruidsparen zullen in drie groepen worden verdeeld. Elke van de drie groepen zal op een andere locatie starten en onder begeleiding van een weddingplanner van Trouwbeleving in een trouwbus naar de verschillende locaties gebracht worden. Op deze locaties worden jullie helemaal in de watten gelegd en kunnen jullie volop kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio.

De drie locaties waarmee jullie kennis gaan maken zijn Restaurant De Bergsche Plas, Diergaarde Blijdorp en Lommerrijk. Tijdens deze gehele dag worden jullie voorzien van hapjes, drankjes, een heerlijke lunch en kunnen jullie natuurlijk van de bruidstaart proeven. Willen jullie echt beleven hoe jullie dag eruit kan komen te zien en kennis maken met drie prachtige locaties? Bestel dan nu jullie tickets via onderstaand formulier. De kosten per stel zijn €15,- en inclusief een goodiebag vol leuke inspiratie en de leukste magazines van Nederland. Ook verloten we een Photobooth van Fotokist onder alle aanwezige bruidsparen.

Geef een reactie