Trouwbeleving on Tour Utrecht

Datum:

29 oktober 2017

Entree:

15

Adres:

Utrecht

Yes de tweede Trouwbeleving on Tour komt eraan! Op zondag 29 oktober 2017 gaan we namelijk touren langs 3 toffe locaties in Utrecht. Een trouwbeurs maar dan veel leuker! We willen jullie een nog beter beeld geven van alles wat mogelijk is voor de grote dag.

Dit doen we door op drie locaties drie verschillende settings te creëren samen met de leukste bedrijven uit de regio. In Utrecht hebben we drie prachtige en verschillende locaties gevonden voor de perfecte beleving. Bij elke locatie staat een van deze settings centraal: ceremonie, diner en feestavond.

We hebben plek voor 60 bruidsparen in totaal. De bruidsparen zullen in drie groepen worden verdeeld. Elke van de drie groepen zal op een andere locatie starten en onder begeleiding van een weddingplanner van Trouwbeleving in een trouwbus naar de verschillende locaties gebracht worden. Op deze locaties worden jullie helemaal in de watten gelegd en kunnen jullie volop kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio.

De drie locaties waarmee jullie kennis gaan maken zijn Metaal Kathedraal, Kasteel Kerckebosch en Mereveld. De dag start om 10 uur en om 4 uur ben je weer terug op de beginlocatie. Tijdens deze gehele dag worden jullie voorzien van hapjes, drankjes, een heerlijke lunch en kunnen jullie natuurlijk van de bruidstaart proeven. Willen jullie echt beleven hoe jullie dag eruit kan komen te zien met de leukste bedrijven en kennis maken met drie prachtige locaties? Bestel dan nu jullie tickets op onze website. De kosten per stel zijn €15,- en inclusief een goodiebag vol leuke inspiratie en de leukste magazines van Nederland.

Geef een reactie