14 april 2015

Trouwseizoen 2015 begonnen

Terwijl het buiten nog niet echt lente wil worden is het toch echt al gestart. Het trouwseizoen!!
In deze periode voornamelijk druk met de voorbesprekingen voor later dit jaar en zelfs al voor 2016 en 2017, maar 27 maart jl ook al de eerste bruiloft mogen voorzien van mooie verlichting en sfeervolle muziek.
Laura en Frank, in het dagelijkse leven agrariërs die blauwe bessen telen in Swalmen, hadden voor de mooiste dag van hun leven de loods waar normaliter tractoren en koelingen staan, omgebouwd tot feestzaal.
Geheel in sfeer met een houten muur, gemaakt van kisten, statafels en banken van steigerhout, zelfs de bar was van hout, en aangelicht met lampionnen en vintage accessoires, was bij onze binnenkomst de sfeer al meteen duidelijk. Wij hebben onze DJ set breed kunnen neerzetten voor de houten wand met kisten, met een mooi sterrendoek en lichtzuilen.
De kleuren aangepast aan de rest van de inrichting zodat het allemaal een mooi geheel was.
Vanaf 20 uur kwamen de gasten de loods binnen en met open mond aanschouwden zij de betoverende ruimte die er anders zo kil uitziet.
Na de gebruikelijke gelukwensen en koffie, was het tijd om met een ludieke quiz, georganiseerd door de familie van de bruid, de toon voor de rest van de avond te zetten. 4 Vriendinnen van de bruid wonnen de quiz en mochten als beloning de openingsdans met de bruidegom dansen. Een mooi alternatief voor een bruidegom die heeft aangegeven geen openingsdans te doen 🙂
I gotta feeling (that tonight’s gonna be a good night) schalde door de de luidsprekers en de vloer was gelijk gevuld met alle kennissen, vrienden en familie.
Dit bleef de gehele avond zo, waarbij de muziek heerlijk afwisselde van fout uurtje tot de harde rock van Rage against the machine aan toe.
Om 3 uur heb ik de auto tevreden ingeladen en was het bruidspaar met emoties overladen (gedeeltelijk door de drank) en kon ik nagenietend in de auto richting huis.
Daags erna nog leuke berichten op Facebook mogen lezen, dat bruidspaar en hun gasten een zeer geslaagde avond hadden beleefd met fantastische muziek.
Heerlijk om te mogen lezen.
Op naar een mooi seizoen.

Eric Wolfs
Erido Entertainment

Onderwerpen van deze bruiloft:

Geef een reactie