WeddingBeatz

5

Yess! Je hebt ons gevonden.

Vaak ben je na een lange zoektocht naar de perfecte feestlocatie voor jullie bruiloft geslaagd en blijkt deze gelukkig beschikbaar op jullie trouwdatum. Daarna besteed je veel aandacht aan mooie, sfeervolle aankleding om de dag helemaal jullie dag te laten zijn. Leuke details, mooie ruimtes en passende kleuren. Bij veel bruidsparen stopt het daar helaas. Zij boeken een allround DJ want dat is leuk voor iedereen toch? Uiteindelijk komt de DJ zijn spullen opbouwen en blijkt de apparatuur niet helemaal te matchen met jullie mooie gestylde locatie. Grote zwarte speakers en trussconstructies met lampen. Ook de “allround muziek” blijkt toch niet zo te werken als je aanvankelijk dacht. De extreme diversiteit van muziekstijlen maakt de avond rommelig en zorgt dat er veel gaten ontstaan op de dansvloer.

Tijdens de vele bruiloften die wij op Ibiza hebben mogen creëren gedurende de afgelopen jaren is het concept WeddingBeatz ontstaan.

De apparatuur is volledig in het wit, zowel speakers, DJ booth als ook de (led)lampen, zodat het geheel mooi past op elke trendy locatie. Ook de muziek is volledig in stijl. We beginnen de avond met relaxte (Ibiza) lounge muziek, zodat jullie gasten rustig binnen kunnen komen en wennen aan de vibes. Vervolgens kan er een rustige opbouw plaatsvinden of openen jullie op spectaculaire wijze de avond met jullie openingsdans.

Wij laten ons meestal begeleiden door een saxofonist, violist of percussionist om op die manier de muziek nog toegankelijker te maken voor al jullie gasten. Uiteraard draaien wij voornamelijk de bekende klanken in een gave remix-versie. Daarnaast beschikken wij over een grote selectie 90’s remixen. Hierdoor hebben wij altijd volle dansvloeren en wordt het een echt dansfeest.

Wat wij vaak horen van bruidsparen is dat ze twijfelden of het wel geschikt was voor al hun gasten, achteraf bleek dat ze zich voor niks zorgen hierover maakten, doordat het remixen zijn van voornamelijk bekende nummers.

Geheel passend bij onze witte DJ set beschikken we ook over de nodige aankleding en decoratie, extra (buiten) verlichting maar ook een digitaal videogastenboek.

Adres:

Hongerbeekstraat

34

6367 BR