Wijngoed Fromberg

TROUWEN IN DE WIJNGAARD

Ja, waarom niet, trouwen in de wijngaard. Een werkelijk exclusief idee dat van de mooiste dag in uw leven een onvergetelijke intieme ervaring maakt waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.
Stelt u zich eens voor; onder de blauwe hemel, te midden van de wijnranken op een helling in het zuid-Limburgse heuvelland. De geluiden van zingende vogels, soms een roepende koekoek , zacht zoemende insecten en u met uw gasten daar als stralend middelpunt. Als ambtenaar van de burgerlijke stand treedt op Peter Crombach, behalve ambtenaar ook dé dorpsdichter van Voerendaal , of natuurlijk de ambtenaar die u zelf heeft gekozen.

Na de plechtigheid Fromberger champagne met een schitterende bruidstaart, een buffet met al het lekkers uit de streek en de muziek van een accordeonist met Franse muzettes en Italiaanse tarantellas, of een Weens orkestje. Heerlijke koele Fromberger wijnen om mee verder te gaan en met uw gasten het moment te vieren. Uw trouwdag en wat u meeneemt naar huis is het gevoel van God in Frankrijk dat u zich altijd zult blijven herinneren.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan met Carmen Soomers-Wiertz ( Mede-eigenares Wijngoed de Fromberg ). Zij luistert graag naar Uw wensen en kan een passend programma aan u voorstellen.

Trouwauto

’t Gaat een beetje buiten onze gewone activiteiten als wijnmakers om, maar aangezien we regelmatig vraag hebben brengen we het toch maar even onder de aandacht. Sinds enige tijd zijn we de eigenaren van een vintage Rolls Royce. De prachtig onderhouden auto had voor ons aanvankelijk vooral nostalgische en emotionele waarde omdat hij uit een erfenis kwam, maar toen ontdekten we dat we mensen een groot plezier deden met hem in te zetten voor speciale gelegenheden zoals trouwen.
Mocht het ook iets voor u zijn, dit is ons tarief: € 60,– per uur inclusief chauffeur en brandstof. Niet de hoofdprijs, maar daar gaat het ons ook niet om. Het is echt wel een leuke belevenis in zo’n kasteel rond te rijden, dat kan ik u uit eigen ervaring vertellen.
Voor de autoliefhebbers: het is een Rolls Royce Silver Shadow II uit 1978 Hij heeft een V 8 cylinder motor. De kleur is een Two-Tone enwel Piano Black en Champagne Brown. De auto
is afkomstig uit Beverly- Hills L.A.
O ja, als u de Fromberg Chhhhh wijn achterin geserveerd wilt hebben kan dat. Marcel, de chauffeur, blijft nuchter! En……….maakt U ook gebruik van onze trouwlocatie, dan betaalt U de helft van het uurtarief als de auto op onze locatie stilstaat.

Adres:

Hunstraat

42A

6367 JL